God sommer

De sidste knap 16 måneder har Coronaen omsluttet hverdagen på ubehagelig vis. Solen i skikkelse af lyset og optimismen har været sandwichet af de mørke skyer. Men solen er stærk og lysets vej (som f.eks. henover Lillebælt mod Jylland) er blot et meteorologisk eksempel på lysere tider, hvor menneskets overlevelse i en pandemi er blevet styrket af artens innovative kraft i skikkelse af vaccine. Begrebet “flokimmunitet” tiltager nu i forståelse og styrke.

Coronaen slipper nu langsomt sit epidemiologiske jerngreb omkring hverdagen. Vi ser ikke længere lyset for enden af tunnellen, men er derimod kraftigt på vej ud af den til en forhåbentlig vitaminrig og mere frigjort sommer.

strand, landskab, hav, kyst, vand, natur, udendørs, klippe, ocean, himmel, sol, solopgang, solnedgang, luft, bakke, bølge, sten-, Foto, sommer, rejse, formation, klint, støvle, bue, hule, forår, grøn, afspejling, middelhavet, paradis, vejr, ferie, Italien, blå, terræn, skyer, bank, bjerge, sæsoner, atlantic, smukke, spejling, Sardinien, delvist skyet, landskabsform, Steinig, smukke strand, hav grotte, kystlinien, Cala Gonone, geografisk træk

Bloggen holder som sædvanlig sommerlukket. Læserne ønskes en vellykket sommer!

Very best _ehu

DEL SIDEN

8 kommentarer til “God sommer”

 1. Det er meget smukke billeder! 
  Hvilken glæde at vi nu kan leve næsten lige som før coronaen. Hvor har det været savnet.
  Ha’ en rigtig god sommerpause! 

  1. @Madame: Takkes for de meget venlige bemærkninger – god sommer retur til gemalen og Madame. 😉

  1. @Smølfine: Tak for fine ønsker, der kun med al oprigtighed kan returneres til en matrikel i det syøstlige hjørne af Region M.

 2. Tak for gode, oplysende og ofte tankevækkende blogs i den forløbne sæson.
  Selvom mange nu igen søger feriemål uden for Danmark, ser det dog ud til, at der lige som sidste år også er rigtig mange som har fået smag for at holde ferie Danmark og nu med større tryghed og glæde, da vaccinerne forhåbentligt også klarer de nye mutationer.
  Måske kan vi endda mødes et sted på Fyn i sommerens løb, nu hvor du har anbefalet så mange interessante steder på øen?

  1. @Per Jan: Det sidste først. Absolut, også jeg opholder mig altid i DK om sommeren. Udenlandske (research-)rejser er nu rescheduleret til efteråret/vinteret 2021/2022. Tak for de venlige ord og vores sammenflettede livslinjer nødvendiggør recidive eye-to-eye kontakter…selvklart, omend din kalenderbog fra august og fremover får tilført en ny postering, der i den grad perspektiverer dine slægtsforsknings kompetencer 😉

  1. @DAX: Jeg har over tid samlet nogle “sol-billeder” fra Lillebælt. Det udvalgte passede godt til “Coronaen, der sandwicher lyset”, som alligevel er stærkere end de mørke skyer. – God sommer retur til en matrikel i Gribskov kommune, der rummer a well-gifted person, so indeed!

Kommentar til indlæg:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − = 3