Mine Tekster

Min Blog

Cerebrale refleksioner
Refleksionerne indeholder forskellige emner, der centrifugeres i variable omdrejninger. Indlæggene tilsættes såvel faktuel viden, som doseret humor. Klik på overskriften for at læse indlægget.

Mine Essays

Uddybende cerebrale refleksioner
Et Essay ligger tæt på den specielle danske artikelgenre kronikken, eller lettere omskrevet, et personligt udgangspunkt i en aktuel problematik. Klik på overskriften for at læse indlægget.

Short stories

Novelle (Short story) kan forklares som en kortere episk (dvs. en historie, der foregår over tid, og som fortæller) fortælling i prosaversion.
Handlingsforløbet har ofte en iøjnefaldende slutning og persongalleriet er sparsomt. Historien kan i visse tilfælde opleves som koncentrater af mine bøgers indhold. Der er således tale om fiktion, men historien kan sagtens være inspireret af faktiske begivenheder. Der vil typisk være tale om 6-8 siders tekst i A4-format.

Rejser

Teksterne inkluderet udvalgte illustrationer (fotos, tegninger etc.) vil typisk indeholde beskrivelser fra enten længerevarende og/eller specielle rejser.
Indholdet er en blanding af faktuelle og subjektive indtryk. Det samlede indhold vil variere i længde, tekstvolumen og antal illustrationer.

DEL SIDEN