God sommer 2023

Som sædvanligt holder bloggen sommerpause. Læserne ønskes en god sommer og på forventet gensyn senere i 3 kvartal 2023.

Illustrationen er skabt et tidlig forårsdag under et af mine besøg på Den Franske Riviera, nærmere bestemt strandpromenaden i “citronbyen” Menton. 

DEL SIDEN

9 kommentarer til “God sommer 2023”

 1. Rigtig god sommer Hr. Hule. Du kommer vidt omkring. Her flyttes for fuld skrue. Trænger snart til ferie igen… På gensyn.

  1. @Mette: Tak for kommentar. Smølfine ønskes very best i sit nye ”Dachshund Mansion”. 😉

    1. @Mette: Kan sagtens følge din “udfordring”. Har selv prøvet (lejligheder) optimeringer og minimeringer i mine Frederiksberg-år. Føler man sig sikker på, at minimeringen er det rigtige, bliver sorteringen både fysisk og psykisk mere operationel – håber at det er tilfældet for Smølfine og hendes familie.

 2. Tak for 1. halvårs blogs og god sommer. Vi har nu haft godt sommervejr i største delen af juni, men det gode vejr kommer forhåbentligt tilbage. Du har sikkert travlt med andre skriverier, så vi snart kan se frem til den næste spændingsroman?

  1. @Per Jan: Tak for mange gode kommentarer. Lad din konstruktive aktivitet fortsætte, når bloggen genåbner senere i juli kvartal. Næste spændingsroman? Det skrider fremad. De seneste uger har der været et momentum, men der er et pænt stykke vej endnu. Først i oktober kvartal har jeg overblikket over den endelige slutning; flere slutninger er i spil. Det samme er lejlighedsvis skrivning af en efterfølger (2025 ?) omhandlende et specifikt tema. God sommer retur!

 3. Det er jo nu man skal holde ferie – i hvert fald ifølge gamle forestillinger om hvordan man lukker ned i sommervarmen og byfolkene kan opleve naturen — eller Rivieraen.

  Det er dejligt at kunne rejse, se nyt – bruge sine evner til at iagttage.

 4. Hmmm …
  Jeg prøver igen: Juli måned var den klassiske sommerferiemåned. Min mor fortalte at i Frankrig var det den dyre feriemåned, og hvis man ville spare lidt, så holdt man ferie i August. Det er som om at den tidligere danske ferierytme (og den tyske) snarere var baseret på at alle industri-foretagender hold lukket i juli måned for på den måde at minimere problemer med levering af reservedele. Det erhverv, som ikke kan holde ferie i “feriemåneden”, er landbruget. Tværtom – lidt afhængig af typen af landbrug.

  At rejse ud, uanset tidspunkt og formål, er en berigelse, som gør bylivet mere udholdeligt, fordi man ser nyt og får behov for at bruge sine observations-evner fuldt ud.

  Der ønskes en god rejse og mange gode observationer! Best!

  1. @DAX: ad begge kommentarer – Billedet fra Den Franske Riviera (Menton) er taget en solrig januardag. Gennem mange år har jeg ALDRIG rejst udenfor landet i sommermånederne, men nydt den danske sommer og rejst i efterår, vinter og forår. Du har helt ret i, at landbruget har anderledes ferievilkår end mange andre erhverv. Noget, som jeg blandt andet lærte gennem syv år som “feriedreng” på en sjællandsk proprietærgård.

   Din moders ord om La France her helt rigtigt. De aktuelle temperaturer ved Middelhavets kyster bliver varmere og varmere, som vi kan erfare for hvert år. Og endelig hjertelig tak for hensigten i din sidste sætning.

Kommentar til indlæg:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 11 =