Ghostwriting

Få en erfaren skribent til at hjælpe dig med at skrive. Jeg hjælper dig med at gøre dine tanker til virkelighed, og få en færdig og gennembearbejdet tekst, artikel, eller bog. Har du et projekt i tankerne, så kontakt mig. Jeg hjælper med at få det gjort konkret, og få afklaret eventuelle spørgsmål. Læs mere nedenfor.
Hvad er en Ghostwriter
En ghostwriter er en person eller en forfatter, der skriver bøger, blogs, artikler, blogindlæg, websider, eller andre tekster for et firma eller et individ og kun krediteres økonomisk for sit arbejde.

De bøger, tekststykker, artikler etc., der er skrevet af en ghostwriter, offentliggøres af virksomheden eller en person, som det er skrevet til som var det deres egne.

Hvorfor en Ghostwriter
Dine kompetencer ligger på andre felter. Din tid ønsker du – eller er nødsaget til – at anvende på andre opgaver. Men du eller virksomheden har ønsker om at formulere nogle budskaber eller f.eks. skrive en bog eller en artikel.
Hvordan er proceduren for Ghostwriting
Ved første personlige aftale afklares indholdet og ambitionerne, måske også tidsforløbet og den økonomiske ramme. Det inkluderer mødedatoer, interviewform, manuskriptforløb, korrektur, slutredigering. Honoraret er meget afhængigt af opgavens kompleksitet, herunder også eventuelt tidsforbrug til research (arkivsøgning m.m.).

Ved et bogmanuskript vil betalingen typisk blive delt som ¼ ved start, ¼ ved manuskriptets grundform, ¼ ved korrekturen og den sidste ¼ ved afslutningen. Der er to årsager til dette. For det første er der tale om et forløb på mellem 6-12 måneder og for det andet kan det opleves, at Du eller virksomheden i forløbet – uanset årsag – fortryder.

Fortrolighed og respekt for begrebet etik er en selvfølge under hele forløbet og efterfølgende.

DEL SIDEN