Den nye sheriff – back to normal?

Dagens blogindlæg d. 24. januar 2021 har kroniklængde (cirka 2.000 ord) og er henlagt under “Essays”.  –  I højre spalte kan trykkes på den blå knap mrk. “Essays”.

 

DEL SIDEN

2 kommentarer til “Den nye sheriff – back to normal?”

  1. Jeg var lige som dig sikker på, at bunden var nået med George W. Bush, men der kom en præsident, der var endnu værre. Trump har været en katastrofe for hele verden.  Du beskriver det så fint. 
    Min interesse for amerikansk politik blev lige som din grundlagt, da jeg oplevede John F. Kennedys død og begravelse.  Det er svært at være uenig med dig i noget i dette spændende og velskrevne essay. Mit syn på USAs fremtid er dog ikke helt så negativt som dit … 🙂

    1. @Madame: Det sidste først. Som jeg slutter, “skulle det glæde mig, hvis jeg tog fejl”, men USA gennemgår i disse år nogle sociale rystelser, som Corvid-19 kun har forstærket. Og ja – vi er vist mere end et par stykker, der i ungdommens spæde år fik et livsvarigt brutalt minde, da JFK blev skudt i Dallas. Min fynske veninde har oplevet mindesmærkerne i Dallas under et ophold i TX og har varmt anbefalet mig at bese disse og meget andet, men den amerikanske samfundsmodel er mig efterhånden så afskyelig. Skal jeg “over dammen”, bliver det Canada, muligvis indenfor en kortere tidshorisont. 😉

Kommentar til indlæg:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *