hulegaard.eu

February 29, 2008

Tysk støvletramp

Filed under: Tyskland, Düsseldorf, Sko, Kamphunde — hulegaard @ 2:27 pm

Enhver europæer, der har haft mindst 4 minutters historieundervisning, kender betydningen af overskriften :-) Vort store EU-broderland i syd har markeret sig i mange sammenhænge i verdenshistorien og det er givetvis ikke slut endnu. 100 millioner tysk-talende i EU fylder noget.

Düsseldorf

Politihunde i Düsseldorf skal lære at gå med sko, fordi mange af dem har fået skåret poterne op af glasskår, når de patruljerer i byens værtshuskvarter. Byen har nu 20 bestøvlede politihunde.

Refleksion

Har læseren - som denne blogejer - været vidne til f.eks. det tyske politis bastante effektivitet ( og her menes ordet 120 procent bogstaveligt :-) ), kan ovennævnte sættes i “den rette” kontekst.   Min seneste erindring var “eftervéerne” efter en fodboldkamp mellem Hamburg SV og Werder Bremen.  Jeg skal love for, at der blev gået til stålet fra den tyske ordensmagt med alskens hjælpemidler, herunder menneskets bedste fire-benede ven.  Den beskedne 1-0 sejr til HSV blev afløst af et mindre blodbad i de omkringliggede by- og parkområder i den nordvestlige del af Alster-byen. Der blev givet trådt mange glasskår op den lørdag-eftermiddag ved især det nye stadionområde ved AOL Arena i Hamburg.

Hvad bli´r det næste?  Hjælme med visir til hundene?  Aber doch….

Kilde: Fyens stiftstid. - Foto: AP


Powered by WordPress