hulegaard.eu

February 26, 2008

Afrodite

Filed under: Politik, Lingeri, Afrodite, Ringsted, Cypern — hulegaard @ 11:11 am

 Eros er kærlighedsbarnet af Afrodite og Ares. Harmonia er et andet kærlighedsbarn af samme græske gudepar, men det kan vi tage en anden gang :-) !

Afrodite - Ringsted 

Afrodite - en butik i Ringsted med pornofilm og alskens sexlegetøj - måtte forleden tilkalde politiet. En kvindelig “kunde” havde nemlig opført sig ret mistænkeligt.

Kvinden - der er omkring 68 år - pendlede i to timer frem og tilbage mellem stativerne og prøverummet og flåede omkring 75 bøjler med lingeri og kjoler ned. Da kvinden til sidst ville forlade butikken, insisterede indehaveren på først at se i hendes taske, men det ville kvinden ikke acceptere.

Selv om den 68-årige kvinde gik amok, lykkedes det at få åbnet tasken, der indeholdt varer for omkring 3000 kroner. Politiet blev derfor tilkaldt, og politiet bad kvinden om at legitimere sig. Men hun havde hverken kørekort eller andre dokumenter på sig.

Umiddelbart efter satte hun sig ikke desto mindre ind i en bil og kørte væk. Men med politibilen i bakspejlet torpederede hun kort efter en betonpille - hun kan nu se frem til bøder for tyveri og for at køre uden kørekort.

Refleksion

Troede denne modne og sexlystne frue, at hun var det danske svar på Afrodite?  Eller er der en hel anden forklaring, der overstiger denne blogejers fantasi :-) ?

Ihvertfald tyder denne refleksion på, at udsagnet “det grå guld”  måske skal omskrives til “det virile grå guld”.

Selvom Afrodite var lidt let på tråden, ville hun sikkert have foretrukket en kontant eller kreditkort-afregning…..vælger jeg at tro. Der er stor forskel på Ringsted og Cypern (Paphos :-) - Afrodites fødested), vel nærmest en kontrast ganske som opførslen i butikken!

Kilde: Ritzau

Powered by WordPress