hulegaard.eu

February 20, 2008

Den nøgne flyvetur

Filed under: Rejser, Tyskland, DDR, Nudisme, 1-dagstur, Usedom — hulegaard @ 5:38 pm

Nudismen har tiltrukket en del mennesker gennem flere århundrede.  I det gamle DDR var nudismen om end ikke tilladt og anerkendt officielt, så dog accepteret som en del af arbejder- og bondestatens “naturlige” hverdag. “FKK” var agronymet, der kunne oversættes til “Fri Krops Kultur”.

Usedom

Ved grænsen mellem det østlige Tyskland (tidl. DDR) og Polen ligger et større og meget skønt naturområde med  Usedom naturpark som særlig fokuspunkt. Byen Usedom danner en slags centrum i dette grønne område ved Østersøen. 

Hertil arranges fra sommeren 2008 korte nudistrejser med fly med bureauet OssiUrlaub.de. En-dagsturen kommer til at koste 499 Euro (ca.3.700 Dkr). “Det er dyrt, jeg ved det. Men det er, fordi flyet er meget lille (50 sæder). Ellers er der ingen grund til at “nøgenfly” skulle være dyrere end andre” fortæller rejsebureaudirektør Enrico Hess (måske familie til Rudolf ? ).

Der er dog restriktioner. De lystige nudister skal have tøj på, når de går fra og til flyet. Inden i flyet sidder de nøgne og lader sig betjene af flypersonale. Sidstnævnte har dog “af sikkerhedsmæssige” :-)   grunde tøj på!

Refleksion

Nudisme har aldrig appelleret til mig. Folk har “forsøgt” at overbevise mig om denne naturlige kropsfrihed. Måske har læseren har andre og bedre erfaringer?

Een-dagsture er meget populære i vores såkaldt travle hverdag. Her er et eksempel på en noget anderledes tur, der som nævnt starter denne sommer.

Kilde: Reuter, AIDAN MACONACHY BLOG

 

Powered by WordPress