hulegaard.eu

February 14, 2008

Halle Berry

Filed under: Film, Susanne Bier, Benicio del Toro, Halle Berry — hulegaard @ 9:23 am

Susanne Bier er en (nydelig) quinde, som de fleste danskere forbinder med film. Hun er instruktør og er nu også trådt alvorligt ind på den internationale scene. Hendes seneste internationale instruktion af filmen med den “mundrette titel”  Things We Lost in the Fire har inkluderet den kendte amerikanske 39-årige, yderst præsentable Halle Berry.

Handlingen 

Da Audrey Burkes mand bliver dræbt går hun helt i sort af sorg. En af mandens ældste venner, Jerry Sunborne, er narkoman og har mistet alt. Audrey og Jerry indleder et venskab og efter nogen tid tilbyder Audrey Jerry, at han kan flytte ind og bo sammen resten af hendes familien. Det giver dem begge en mulighed for, at de endelig kan lægge den dystre fortid bag sig. Dette er ifølge Scope handlingen i sin korthed.

Hertil kan tilføjes, at Jerry spilles af en kommende stjerne (?) af skuespiller, nemlig, puertoricaneren Benicio del Toro. Han har fremhævet talentet i bi-roller, jeg erindrer hans spil som engageret narkobetjent i Steven Soderberghs Traffic. Det påstås i filmrullernes verden, at der er på grund af Benicio del Toros fabelagte skuespil kunne være en Oscar-nominering på vej.  Det kunne man(d) unde den danske filminstruktør Susanne Bier, som Danmark efterhånden kan være rigtig stolt af.

Refleksion

Bortset fra den måske lige lovlige rosenrøde beskrivelse af den mistede husbond Brian forekommer den på mange måder som en seværdig film. Halle Berry er set i lækrere indpakning i andre roller, men hendes udstråling anes absolut og gudskelov for det :-) .

For en filmelsker bliver det interessant at se, hvad fremtiden byder sig for Susanne Bier og Benicio del Toro….og naturligvis glemmer man(d) ikke i samme forbindelse…. Halle Berry!

Powered by WordPress