hulegaard.eu

March 8, 2009

Han mærkede klatten…

Filed under: München, BMW, Susanne Klatten, Sgarbi — hulegaard @ 8:55 pm

Se…kære læser….overskriften kan jo tolkes lidt forskelligt. Der er sikkert en del af det erfarne publikum, der allerede har deres anelser. De er - både og - på rette spor.  Derom i det følgende….

Susanne Klatten

Overskriften er navnet på Tysklands formodede rigeste kvinde, BMW-arvingen.  Hun hævder, at et tidligere “mandligt bekendskab” har afpresset hende flere millioner euro; trods alt en sum i disse krise-tider ;-) .

I dag d. 09.marts 2009 opstartes en retssag i München, der er heftigt omtalt i de tyske medier.  I essens går sagen ud på, at den snart 47-årige Susanne Klatten har følt sig bedraget af sin 42-årige elsker, den schweizisk-fødte Sgarbi.  Sidstnævnte skulle ifølge egne oplysninger (med tryk på “egne”) være hemmelig agent for den schweiziske regering.

Gennem deres forhold motiverede Sgarbi milliardær-arvingen til at investere 260 mio. Euro i en stiftelse, hvorfra de kunne udtrække fornøden kapital, når Susanne Klatten havde ladet sig skille fra sin mand og tre børn i München.  Den rige dame blev lidt betænkelig ( quindelig intuition :-) ). Beløbet forekom i overkanten.  Og så udviste den schweiziske modne gigolo andre evner.

Han havde ladet indspillet een af deres elskovsnætter på DVD på et kendt hotel i München. Den kunne hun købe - i stedet for ;-) - for 49 mill. Euro.  Med en potent forretningssans fik hun forhandlet prisen ned til 14 mill. Euro. I samme omgang meldte hun ham til politiet.

Sgarbi sidder i politiets varetægt og retssagen i dag baserer sig på anklager for at have franarret og afpresset en række velhavende kvinder, herunder frau Klatten, ialt 9,4 mill. Euro.  Blandt “ofrene” var en - nu afdød - 83-årig komtesse, der i 2001 forærede ham et større millionbeløb som tak for hans “kærlighedsydelser”.

Den tyske boulevardpresse refererer med tysk flid og grundighed om sagen, der ikke just etisk passer til de blankpolerede mahogniformede konference- og skriveborde i Bayerische Motoren Werke AG i det konservative og velbjærgede München.

Refleksion

Uanset udfaldet af sagen, uanset antallet af millioner Euro fortæller historien også, at quinder er parat til at betale for at få kærlighed, ganske som mænd er parat til at betale for sex. 

Det interessante er i virkeligheden, at den ægte ”vare” ikke kan købes…..

Kilde: Politikens Europakorrespondent i Berlin

 

Next Page »

Powered by WordPress