hulegaard.eu

February 5, 2008

Dildo-røveren

Filed under: Politik, USA, Historier, Randy Cassingham — hulegaard @ 12:22 pm

USA er naturligt på verdens læber i mange sammenhænge, senest i dag 05/02/08, hvor store dele af Amerika og resten af verden venter på resultatet af det formodede endelige politiske skilningsløb.  Vil resultaterne fra denne “super-tirsdag” give en endlig duel mellem John McCain(R) versus Hilary Clinton(D) eller John McCain versus Barack Obama (D) ?

Medens vi venter, er det måske passende med lidt let litteratur fra Guds eget land: 

I USA udsender forfatteren Randy Cassingham hvert år en samling af årets 10 særeste nyhedshistorier. De er fundet af meddelere over hele verden, som støvsuger deres lokale aviser for nyheder, der på en eller anden måde stikker lidt ud fra gennemsnittet.

Herefter sætter Cassingham historierne til afstemning på sin hjemmeside, så han får en top-ti over årets mærkeligste historier. Og lad det være sagt med det samme. Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder vurderer historierne. Den historie, som kvinderne ( :-) ) fandt mest mærkelig i 2007 handler om “Den dumme dildorøver”:

3 smagsprøver

I september slap en røver af sted med cirka 6000 kroner fra en bookmaker i Leicester i England. De ansatte troede, at manden havde en pistol i den pose, han rakte frem mod dem. Men det var det ikke. Det var hans kærestes massageapparat. 27-årige Nicky Jex tilstod røveriet og blev idømt fem års fængsel. Plus en livstidsstraf ved at være blevet kendt som “The Rampant Rabbit Robber”.

“Rampant” betyder oprejst og “Rabbit” er en type massageapparat (gjort berømt gennem et afsnit af tv-serien “Sex In The City”) formet som et par kaninører.

Af alle de dildoer, kæresten kunne have købt, ville skæbnen i øvrigt at hun lige præcis havde valgt en af mærket Rampant Rabbit.

Og så en til:

Årets allermærkeligste historie - ifølge de amerikanske netbrugere - er såmænd også fra England.

Over nogle måneder undslap 13 fanger, herimellem to mordere, fra et fængsel i Derbyshire. De fleste af de undvegne er imidlertid stadig på fri fod, fordi politiet ikke vil frigive efterlysningsbilleder af dem, da det kunne krænke deres menneskerettigheder. En talsmand for det britiske politi uddybede:

- Når man beslutter at udsende et billede, må flere faktorer indgå i overvejelserne. Blandt andet om der er et vigtigt efterforskningsmæssigt formål og - naturligvis - menneskerettighederne og loven om beskyttelse af persondata.

Til den undrende offentlighed forklarede talsmanden herefter, at de undvegne havde “misbrugt den tillid vi har udvist dem - og det er nu op til os at opspore dem”.

Randy Cassingham tilføjer i en kommentar: Ja, og borgerne må så spekulere over om politiet har misbrugt den tillid de har udvist dem.

Og endelig den tredie og sidste:

Måske har bagsidedrenge en anden humor end amerikanere. For af de ti historier på listen kan vi bedst lide nummer seks. Den kommer her:

En 41-årig mand fra Quebec i Canada fik et rysteanfald af en overdosis kokain. Det opildnede hans pitbullterrier, som satte tænderne i ham lige under det ene øre.

Mandens bofæller, som ifølge politiet var lige så høje af stoffer, forsøgte at redde ham fra hunden ved at pande den ned med et baseballbat. Naturligvis ramte de manden i ansigtet. Han måtte derfor på sygehuset, hvor lægerne fandt en plasticpose i hans endetarm indeholdende 10 gram narko. Herefter blev politiet tilkaldt og sigtede manden for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg … og for at eje en ulovlig hund. Takket være de hjælpsomme venner.

Det kunne naturligvis have været værre, lyder Randy Cassinghams kommentar: Hans venner kunne have filmet ham med mobilen og lagt ham på nettet.

Det påstås afslutningsvis, at der ingen video er på YouTube af affæren :-)  .

Refleksion

På alle blogs forekommer sådanne eksempler.  På nogle blogs er de alene, på andre - som denne blog - indgår de i et nøje planlagt mix af “eksterne” og “egne” fabrikationer, der forhåbentlig kan underholde nogle minutter og - i visse tilfælde, såmænd gerne de fleste :-) - sætte tanker igang :-) !

Illustr.: Swiss Re bygningen i London (ha.ha.)

Powered by WordPress