hulegaard.eu

February 20, 2008

WC-visdom

Filed under: Restaurant, kunst, Maleri, WC — hulegaard @ 11:13 am

De fleste har prøvet det. De fleste har været på en restaurant.  De fleste bli´r mætte og t……trængende under besøget.  Det sker ofte i slutningen af forløbet.  Restaurants-toiletter kan være en blandet oplevelse. Nogle står i skærende kontrast til madoplevelsen. Andre det modsatte. Nogle overrasker, således som det skete for denne blogejer forleden i en større provinsby. 

 

“Beklager, men jeg ansætter af princip ikke nogen,

som jeg vill være bange for at afskedige”

Tilsvarende dekorationer med sproglige godbidder var dekoreret på uni-sex toiletterne.  Om billedteksten kan siges meget…..

Refleksion

Jeg tænkte på de gange i mit (chef-)liv, hvor jeg måtte ansætte fagligt velkvalificeret personale - intuitivt vidende, at der ville blive problemer og det ville ende med et stop. Men fagligt lå ansøgeren øverst i bunken og så….

Jeg tænkte på personer, som jeg har mødt i forskellige sammenhænge.  Personer, som ønskede at “mingle”. Min intuition fortalte mig dog, at mingleriet ville blive et kortvarigt “link”.

Jeg tænkte, hvor mange restaurations-toiletter - dyre som billige -, der kunne have piftet denne - af naturen - nødvendige oplevelse op på en relativ enkel og humoristisk kunstnerisk måde.

Jeg tænkte, at jeg kommer igen :-) ….

Next Page »

Powered by WordPress