hulegaard.eu

January 24, 2008

Alternativ postomdeling

Filed under: Straubing, Deutsche Post — hulegaard @ 9:40 pm

I den forholdsvis stabile, velordnede og rige delstat Bayern ligger Straubing.  Byen har omkring 45.000 indbyggere og ligger i den østlige del af Bayern. Her udspandt sig en sand historie for nylig, der nåede frem i de landsdækkende medier.

Deutsche Post

En 21-årig kvinde blev stoppet af politiet, da hun var ved at lægge 150 ikke-afleverede breve og pakker i sin bil efter en arbejdsdag. Hun havde stjålet post siden sidste efterår, oplyser politiet, der fandt 13 sække og fem vasketøjskurve med post på hendes soveværelse. Ialt påstås der at være tale om cirka 10.000 breve og pakker, som hun har samlet derhjemme for at slippe for at dele dem ud.

Refleksion

Ovenstående historie kunne være foregået mange steder på kloden, men med vores kendskab til den gennemsnitlige tyske nationalkarakter er det lidt svært at forestille sig, at netop Deutsche Post ligger profil til dette. Samme mangeårige hæderkronede offentlige tyske instans har overfor pressen oplyst, at de ikke-afleverede genstande bliver uddelt til rette modtager. -  Så er vi straks lidt mere trygge ved Deutsche Post igen. 

Måske ender den 21-årige kvinde med en fængselsdom, hvor hun under afsoningen bliver sat til at sy postsække….aber doch!


Powered by WordPress