hulegaard.eu

December 11, 2007

Ronnie bag tremmer

Filed under: Fodbold, Fodboldtosse, Straf — hulegaard @ 3:45 pm

Husker vi det? 

Det hele starter med, at den tyske dommer Fandel gav Christian Poulsen det røde kort for en mave-pumper på en modspiller. Vi er vidner til noget beklageligt historisk denne 2.juni-aften 2007 i den 98.fodboldlandskamp mellem Danmark og Sverige. Forøvrigt  Ikke særligt professionelt af den professionelle midtbanespiller! Det fik den danske fodbold-fan - den halvfulde Ronnie - til at eksplodere og overfalde den sortklædte mand med fløjten.

Prisen

Der blev efterfølgende indledt en retssag i sept. ved byretten, hvor tiltalen gjaldt to lovovertrædelser, nemlig: Forsøg på vold og ulovlig indtrængen.

Dansk Boldspil Union har siden rejst et erstatningskrav på 1,9 millioner kroner for tabt indtjening mod den fodboldtåben Ronnie.

Anklagemyndigheden ankede den betingede dom. I dag har Østre Landsret så talt: 

Foldboldtossen Ronnie er nu idømt 20 dages ubetinget fængsel !

- “Hensynet til, at sportskampe kan gennemføres uden indgriben fra udenforstående over for deltagerne i kampen, og ikke mindst kampens dommer, må tillægges vægt ved fastsættelsen af straffen” sagde retsformand Henrik Bloch Andersen, da dommen faldt.

Refleksion

Fodboldtossens tåbelige opførsel fik alvorlige konsekvenser på flere måder. Resultatmæssigt og økonomisk.

Fodboldtossen Ronnie havde drukket 20 fadøl ifølge eget udsagn før hændelsen i Parken.

Nu er det en helt anderledes kamp for Ronnie.  En tur ind bag tremmer, hvor der sikkert også befinder sig nogle såkaldte stærke fanger, der ikke glemmer TV-kampen mellem Danmark og Sverige en tidlig juni-dag i det fængslende år 2007.

 

Powered by WordPress