hulegaard.eu

December 4, 2007

Ta´ mig

Filed under: Sex, Bøger, Janne Helle, Joan Ørting — hulegaard @ 7:40 am

Overskriften skal ikke tages bogstavelig :- ) !  Den  refererer til Joan Flirtings - undskyld - Ørtings seneste bog med titlen “Ta´mig!”.

Joan Ørting

Den højprofilerede brevkasseredaktør, sexolog, meditationslærer, lifecoach og kognitiv terapeut er kendt af mange, ganske mange!

263 sider er det blevet til. Emnerne Det maskuline og det feminine, Parforholdet, Forførelse i parforholdet, sex og erotik samt singleliv er hovedoverskrifterne. Brødteksten bliver brudt af lyserøde sider med citater fra hendes brevkasse. 

Vi rejser gennem det sexuelle landskab med glæde og rejsning og pirring osv.osv.  Enhver, der finder emnet interessant, kan erhverve bogen ( ISBN 978-87-11-26830-8); læse fra første bogstav til sidste eller plukke sine egne “præferencer” som denne blogejer.

Joan Ørting  minder mig på flere måder om en tidligere (lægeuddannet) profil, nemlig Janne Helle.  Begge 40+ quinder/terapeuter deler publikum i (stortset) to dele, nemlig pro et contra. 

Refleksion

Lad mig forbinde forrige afsnit med min egen holdning.  Jeg kan rigtig godt - med det hele - lide begge profiler.  Hvorfor?   Fordi de vedstår deres feminitet/ kvindelighed i deres respektive pædagogiske formidling og…. fordi de bruger ganske meget plads og tid på at understrege det feminine og maskuline med kærlige klap og spark til begge køn.

Det er ikke ensidig, rabiat, skråsikker eller dyb klinisk formidling.  Det er klar og brugbar formidling. Det gi´r indtryk af, at Joan Ørting (og tidligere Janne Helle) i substansen tror og ønsker det bedste for kærligheden og partnerskabet;  denne sære blanding af kemi, fysik, tolerence, teknik og behov.

 

Powered by WordPress