hulegaard.eu

November 25, 2007

Et eksklusivt velbekomme

Filed under: Restaurant, Hygiejne, Serendipity 3 — hulegaard @ 11:00 am

Mad (og drikke) står i den kommende udfordrende juletid nærmest øverst på dagsordenen. Julefrokosterne er allerede startet og denne blog vil i december vende tilbage med nogle indtryk :-)   -  Aktuelt en “appetizer” fra NY:

Serendipity 3

Overskriftens navn betyder fordansket “lykketræf”.  Ganget 3 skulle det jo være fantastisk og dog ? - Restauranten findes - ihvertfald fandtes - på Manhattan, New York. Den er bl.a. kendt for en rekorddyr dessert til 126.070 kr.. Sidste uge blev den dog tvunget til midlertidigt at lukke på grund af uhygiejniske forhold.

Sundhedsmyndighederne konstaterede ved det andet besøg på Serendipity 3 inden for en måned, at restauranten var plaget af kakerlakker som mus. Myndighederne fandt både en levende mus, afføring fra mus samt kakerlakker og fluer i restauranten.

Serendipity 3 satte 7. november en rekord i Guinness for at have serveret den dyreste dessert, der nogensinde er serveret. Desserten bestod blandt andet af en blanding af 28 forskellige slags kakao overstrøet med 7,5 gram smeltet 23 karat guld. Til desserten hører et 18 karat guldarmbånd med en én karat hvid diamant.

Refleksion

Et eksklusivt velbekomme!  Yderligere skal blot tilføjes, at billedet viser min egen othellolagkage fri for diamanter og mus, men med glæde indtaget på en mere ydmyg matrikel :-)  

Kilde: Reuters

Powered by WordPress