hulegaard.eu

November 21, 2007

Wellness i den sure tid

Filed under: Sundhed, Helse, Samadhi, Wellness — hulegaard @ 7:09 pm

Kig udad vinduet.  Kig på TVs 5-døgns vejrudsigt (kanalerne siger alle sammen desværre det samme!). Kig i kalenderen. Svaret er: November, sur, råkold, blæsende, regnfuld og direkte ucharmerende. For nogle er selv et containerskib fyldt med lykkepiller ikke nok til at balancere for dette depressive scenarie i årets 11te måned. Hva´ gør vi så?  - “Velvære - kære læser - Wellness!” -  Samadhi kunne være svaret!  I dag fik jeg en mail, som jeg i al digital fortrolighed citerer:

 

Tag på en rejse i magiens verden hos Samadhi, hvor sjælen kan finde ro og velvære.

Ordet Samadhi stammer fra sanskrit og bruges ofte i den hinduistiske og buddhistiske terminologi som en mental tilstand, hvor sindet bliver stille, og en følelse af helhed og integritet opstår.      

Her hos os i Samadhi Spa er det vores mål, at vore behandlinger og atmosfære vil efterlade dig med en følelse af samadhi og velvære, når du har været på besøg hos os.

Samadhis massører er meget dygtige og sammen med vores værtinder, vil de sørge for at din oplevelse, som gæst hos os bliver en rejse ind i en verden, hvor din velvære alene er i højsædet.

Vores hudplejeprodukter er skabt i samarbejde med Urtegaarden, og de er meget delikate og skånsomme mod huden. Produkterne er desuden tilstræbt skabt af friske økologiske råvarer hvor det er muligt.

Det samme gælder vores sunde spakøkken, der ligeledes bygger på byens bedste og sundeste råvarer. Vores kok vil lifle for din gane tale til din mave og sikre dig, at dit besøg hos Samadhi Spa er en hele vejen igennem balanceskabende og nydelsesfuld oplevelse.

Det er alle tiders gode julegaveide at give andre en gave i form af en oplevelse. Derfor tilbyder Samadhi en gratis gavepose til en værdi af 150 kr. til alle, der bestiller gavekort op til jul.  Mere på http://www.samadhi-spa.dk/ 

Refleksion

Jeg har fået lovning på, at et print af dette er nok til at modtage den gratis gavepose til en værdi af 150 kr til alle, der bestiller før julen 2007.  Medens jeg sidder og bladrer i min elektroniske kalender, kan det jo være, at en trofast læser allerede har taget min tid…. :-)

Powered by WordPress