hulegaard.eu

October 31, 2007

Præmieblog og arvefjender

Filed under: Beologisk Institut, Arvefjender, Præmieblog — hulegaard @ 8:15 pm

Vi ta´r det sidste først: Arvefjender. Begrebet er kendt af mange, vel især i sportens verden. Der er såmænd skrevet en ganske fortrinlig bog om 13 Arvefjender i den internationale fodboldverden (ISBN 87-91293-99-5).

Blandt de spektakulære arvefjendeopgør på international klubplan omtales

Real Madrid - FC Barcelona

Arsenal - Tottenham Hotspurs

Glasgow Rangers FC - Celtic

AC Milan - Inter

FC København - Brøndby IF

Det er naturligvis manna for alle fodboldelskere at genopleve disse traditionsrige opgør, kogt ned til nogle læseværdige sider om de respektive klubbers indbyrdes og individuelle forhold.

Hvorfor denne refleksion?

Overskriftens andet sammensatte ord er “Præmieblog”.  I denne kontekst nævnes det, fordi jeg faktisk har “vundet” denne bog på en blog. Ikke ved lodtrækning, men ved 100 dokumenterede (på min hjemmesides log) blog-kommentarer til denne blog.

Bloggen er ikke en gennemsnitsblog.  Bloggen er ikke tidspilde. Den er vedkommende, den er privat og den opdateres dagligt året rundt med talrige emner, formidlet i fortrinlig prosa og indimellem så sandelig fin poesi. 

Altsammen serveres i et levende og variabelt sprog med et tilpas stænk af livserfaring og humor. Den har mange læsere og kommentarer nærmest døgnet rundt, hvilket er fuldt forståeligt.  Den kan anbefales enhver, der kan lide weblogs.

Klik på Beologisk Institut som ejes og skrives af Bent Otto Hansen.  Der findes så vidt vides ingen Arvefjender, da denne blog er helt sin egen.

Bent Otto Hansen alias “Beologen” , årg. 1957, journalist, tidl. fodboldkommentator på TV3 og 3+. Medie fortid i radio-/TV-mediet samt den skrevne presse. Exam. fodbolddommer (KBU); publiceret digtsamling (bill.) samt bogen Mord på landsholdet

Powered by WordPress