hulegaard.eu

October 25, 2007

International bamsedag d. 27.oktober

Filed under: Bamser, Bamsemuseum, Build-A-Bear, Teddybear, Peter Plys — hulegaard @ 2:40 pm

Over hele verden er det bamsen, der er i centrum lørdag den 27. oktober 2007. Hvert år er den 27. oktober nemlig udnævnt som Den Internationale Bamsedag. Uanset om bamsen hedder Teddy som i USA, Nalle i Sverige eller Bamse i Danmark, så fejres den denne dag. I år falder dagen på en lørdag, hvor der er ekstra god tid til, at hele familien kan fejre den bamse, som helt sikkert befinder sig i enhver familie. 

Læge med speciale i bamser 
Et lokalt bibliotek på Vestfyn har i år inviteret en særlig bamselæge til at være med til at fejre Bamsedagen. Dan Brun Pedersen ved særligt meget om bamser og deres kroppe. Han vil fortælle om de skavanker en bamse kan få, og kigge på de bamser børnene har med. Måske trænger en af bamserne til et plaster eller en forbinding. Har ondt i maven eller i ryggen. Bamselægen har lægetasken med og kan klare det meste. Helt sympatisk!

Bamsemuseum

Enhver bamse-elsker ved, at der i det skønne Skagen nordenfjords er et Bamsemuseum. Udover at anbefale et besøg, vil jeg med glæde servere museets fortrinlige link, der forklarer bamsens historie .

Refleksion

Jeg bekender mig som værende “archtofil”.  Jeg har mange års erfarenhed og det vil fortsætte livet ud.

Hvorfor?

Gode venner kan lave alting sammen - men kun de bedste venner er i stand til at lave ingenting sammen. (citat fra Peter Plys)

Derfor!

PS. Som ekstra forbruger-oplysning til de “ægte børn”, hvis forældre læser dette betydningsfulde indlæg, kan tilføjes:

“Har du en gang prøvet at stå i en kø i fire timer med et utålmodigt barn, der gerne vil ind i bamsebutikken, vil du med garanti ikke overveje et sekund, om dette spil vil være et kompetent alternativ. Build-A-Bear Workshop til Nintendo DS er kommet i handlen torsdag d. 25.oktober 2007, til en vejledende udsalgspris på 399 kroner.

Powered by WordPress