hulegaard.eu

October 19, 2007

Den ældre pels

Filed under: Pelse, Modne kvinder — hulegaard @ 9:56 am

Et nyligt citat fra Landbrugsavisen: “Det er vigtigt for Kopenhagen Fur at vise danske kvinder med substans. Vores kampagne skal udstråle den kvalitet, styrke og sikkerhed, der ligger i vores virksomhed og vores produkter,” siger direktør for Kopenhagen Fur Torben Nielsen. Firmaet har derfor hyret den 71-årige eks-Maud,eks-teaterdirektør m.m.Malene Schwartz (sammen med den meget yngre Mia Lyhne) til at kropsligøre markedsføringen af seneste udvalg af pelse.

Den modne pels

De seneste år har der været eksempler på, at modne (nogle ville sige ældre eller (old)gamle) quinder viser pelse, i forskellige tilfælde kun deres egen uden tekstiler i forbindelse med kalendere til fordel for xx.  Senest kunne man i “Tit og Lyt” se en 81-årig quinde (eks-bioanalytiker…) kun i egen pels.  Måske en trend, der vil brede sig? -  Der er så(-mænd) mange vinkler på dette emne, som på de fleste, hvis man(d) fabulerer længe nok (og det har vi jo ikke tid til nu..).

Refleksion

Dyrepelse eller menneskepelse eller begge dele i forening. Er det forkasteligt med dyredrab for at få pelse? Er det ubehageligt at se ældre quinder nøgne i markedsførings-øjemed?

“You see” ?  Jeg var faktisk igang med at skrive om min seneste traumatiske oplevelse med TDC, men fandt trøst i inspirationen fra Landbrugsmagasinet og den skinnende kolde efterårssol udenfor.  Derfor - I see…. pelse i forskellige varianter og biologi….with great pleasure, so indeed!

Powered by WordPress