hulegaard.eu

October 3, 2007

Udenlandsk arbejdskraft er nødvendig

Filed under: Politik, Kongehuset, Marie Cavallier — hulegaard @ 10:40 am

Statsministerens åbningstale i Folketinget d. 2.oktober 2007 signalerede blandt andet, at der er hårdt brug for arbejdskraft, også fra udlandet.  Initiativer fra regeringen vil fremkomme allersnarest.

HKHP Marie

Kongehuset har hørt budskabet. Vi citerer dugfrisk fra institutionens hjemmeside: ”

Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen har den glæde at meddele, at Hans Kongelige Højhed Prins Joachim har forlovet sig med frøken Marie Cavallier.

Statsrådet har i dag, onsdag den 3. oktober 2007, været forsamlet på Christiansborg Slot under Hendes Majestæt Dronningens forsæde. Efter indstilling fra statsministeren meddelte Hendes Majestæt i medfør af tronfølgeloven af 1953 samtykke til, at Hans Kongelige Højhed Prins Joachim indgår ægteskab med frk. Marie Cavallier. Brylluppet vil finde sted i løbet af foråret 2008. Efter ægteskabets indgåelse vil frk. Cavallier blive tituleret Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie.

Frk. Marie Cavallier er fransk statsborger og tilhører den romersk-katolske kirke. Det er frk. Cavalliers ønske at overgå til den evangelisk-lutherske kirke i forbindelse med ægteskabet og ligeledes at indgive ansøgning om dansk indfødsret, således at hun løses fra sit franske statsborgerforhold.

Ove Ullerup
Hofmarskal”

Refleksion

Uanset om man(d) er royalist eller republikaner, er der grundlag for at sige til lykke - også velkommen til en ny udlænding i det danske rige - beskæftigelse eller ej :-)

Powered by WordPress