hulegaard.eu

July 26, 2007

Gratis fredags-øl

Filed under: Politik, øl — hulegaard @ 4:02 pm

Overskriften kan få i tusindvis af danskere til at slikke sig om munden og finindstille fokus.  Det har været en “velkendt” hemmelighed de senere år, at de såkaldte fredags-barer på landets uddannelsesinstitutioner ved hjælp af gratis lokaleleje har kunnet servere øl m.m. til yderst ( og her menes virkelig yderst) rimelige priser til glæde og rus for de mange - indimellem flittige og topmotiverede og målrettede - studiedeltagere.

Nye tider

Konkurrencestyrelsen - et statsligt organ - er sat til at fremme velstand og fornyelse gennem effektiv konkurrence og effektive, gennemsigtige markeder samt ansvarlig for gennemførelsen og administrationen af EU’s udbudsregler m.m. -  Der er ganske meget at se til for denne styrelse, der nu har rettet fokus mod “læreanstalt-caféerne”.  Enkelt sagt skal disse caféer nu til at opkræve husleje og betale for el, vand og varme i et præsenteret synligt regnskab. Derved - kære læser - bliver fredagsbajerne noget - måske meget - dyrere. 

Andre nye tider

I min hjemby har et værtshus med det smukke navn “Færgegården” fundet på, at udskænke gratis øl - ja rigtigt læst - hver fredag og lørdag i tidsrummet kl. 16-22.  Det skulle betyde - iflg. den gavmilde kroejer - at omsætningen udenfor disse tider stiger betragtelig, hvorved den endelig profilmaximering skulle betyde (stortset?) uændret omsætning.

Hver sin smag

Medens den første bølge af de øl-elskende læsere gør klar til at pakke kufferten, skal jeg for god orden skyld linke til nærmere informationer nærmere informationer .

Samtidig vil jeg betro læseren, at jeg aldrig har brudt mig om øl.  Derfor glæder jeg mig vanvittigt til , at en vinbar på en behagelig matrikel og interessant postnummer i DK vil udskænke gratis Medoc-rødvin fredag og lørdag mellem kl. 16-22!

Powered by WordPress