hulegaard.eu

July 23, 2007

Min største date!

Filed under: date — hulegaard @ 9:56 pm

Når man(d) har levet et begivenhedsrigt maskulint liv, er det naturligt at mindes såvel små som større dates. Af hensyn til afdøde og nulevende personer har jeg undtagelsesvis valgt ikke at bringe billede i denne refleksion. Lad mig blot understrege (som vor statsminister understreger stortset alt), at det er og formodes at være den ultimativ største date i mit liv.

Scenen

Nogle mænd oplever (helt naturligt?) deres største date i 20erne eller 30erne af deres liv. Min kom i 50+ årene, nærmere bestemt for næsten nøjagtig to år siden. Som andre af mine mest interessante dates er GMS-koordinaterne udenfor Danmarks grænser. Helt præcist skal vi til Tysklands absolut rigeste by - Hamburg

Denne herlige nordtyske havneby identificerer de fleste umiddelbart med den dynamiske havn og ikke mindst områderne omkring den. Hamburg er så meget andet, som man(d) ved, hvis “Turen går til Hamburg” er gjort mere end et par gange :-) .   Hamburg er næsten på alle fronter lige den anelse større end København, har lige den anelse mere dynamik og flere penge osv. osv.

Nogle påstår, at tyske kvinder er noget særligt. Måske, men i dette tilfælde var det et fuldblods engelsk hunkønsvæsen, dog oprindeligt skabt i den nordvestlige del af Frankrig. Konturerne eller etagerne eller kuverne :-)  af dette hunkøn var ganske underskønne. Der var tale om en sjældent harmoni i de fysiske linier, som enhver mand - arkitekt eller ej - kun kan nyde og få de fysiologiske instrumenter til at spille i de helt rigtige tonearter.

“You´re not alone”

Michael Jacksons verdensberørmte melodi - som sub-overskriften dækker over det faktum, at jeg ikke var alene om hende.  Det ville jeg meget gerne have været! Come on - den største date i en mands liv og så skal man(d) dele den med andre!

Erkendt - vi var mange om beundringen - måske næsten for mange. Der var - vurderet af de lokale - omkring 500.000 beundrere den 1.august 2005.

Queen Mary II - verdens (på det tidspunkt) største passagerliner lagde til kaj i Hamburgs imponerende havn. Hun var ung (født i 2004), smuk på alle måder, som kun en supermoderne passagerliner kan være - bygget på det verdensberømte Alstom/Chantiers de l´Atlantique til en pris af omkr. 4,6 mia. DKr.

Tid er noget kostbart - det samme kan smukke feminaer være :-)  Det tager 6 dage at krydse den gamle rute fra Southampton til New York med den “unge” dronning. Hendes besøg i Hamburg var promotion og skibsværfts-check.  Hendes afgang var et fest-fyrværkeri - hun er på (næsten  :-) ) alle måder den største date i mit liv.  I mit hjerne formes “Not Goodbye - but So long!”

Queen Mary II    Fair wind - so indeed! 

Powered by WordPress