hulegaard.eu

June 18, 2009

Størrelsen

Filed under: Al Pacino, Charles Aznavour, Højde, Rod Stewart, Tom Cruise, Roman Polanski — hulegaard @ 11:08 pm

Overskriften kan ( og skal ikke :-) ) misforstås.  For de læsere, der ønsker at fortsatte kan det supplerende oplyses, at der menes “højden” i dette tilfælde ;-) .  Mere præcist er det menneskehøjden og forskellen mellem de to køns højder.

Højde og køn

Der er næsten gået lidt “trend” i at omtale kendte mandspersoner, oftest fra underholdnings-industrien, der er middel- eller mindre høje. Disse “parres” så med deres p.t. partner ( denne form er valgt her, fordi der jo ofte sker skift :-) ).  Billede-eksemplet viser “roden” alias Rod Stewart (158 cm) og hans p.t. hustru Penny Lancaster Stewart (185 cm).  Andre eksempler er Tom Cruise (170 cm.) og hans (vistnok)  fem centimeter højere hustru Katie HolmesCharles Aznavour (160 cm), Al Pacino (170 cm), Roman Polanski (165 cm) osv. er andre eksempler på mænd af mindre højde, men meget format.  Mon det er et succes-kriterie hos de oftest meget højere kvinder eller omvendt?

Refleksion

Blogejeren måler udstrakt 182 cm og har aldrig haft en partner, der var højere end dette mål. Derimod har han oplevet kvindelige partnere, der på det bestemteste ville afvise at have en/t “nærmere kontakt/forhold” med en mand, der var mindre end dem (inkl. høje hæle :-) )!

Er emnet blot en trend?  Eller baserer det sig i virkeligheden på noget dybereliggende biologisk?

Blogejeren vil reflektere videre og samtidig ønske “høj som lav” af begge køn en behagelig sommer-weekend :-) !

Next Page »

Powered by WordPress