hulegaard.eu

April 26, 2007

Erfaring og spil

Filed under: Spil, Alderdom — hulegaard @ 10:36 am

Denne refleksion går ikke på spil-monopoler, gevinst-chancer, odds o.lign. Det er naturligvis et næsten uudtømmeligt emne for mange, ofte hver lørdag, ofte hele tiden og ofte for meget…

Erfaring og spil

I Storbritannien, hvor der spilles om (næsten) alt, kunne et bookmaker-firma for nylig (modstræbende ?) fortælle til pressen, at firmaet havde udbetalt en gevinst på 25.000 Britiske pund til en ældre herre.  Okay - forsåvidt ikke noget specielt, hvis det ikke lige var for årsagen.

Den pensionerede ingeniør fra en London-forstad fejrede sin 100 års fødselsdag ved at henvende sig til bookmakeren og inkassere en gevinst på 25.000 Britiske pund (ca. 275.000 Dkr). -  For ti år siden havde han sat 100 Britiske pund sterling på et væddemål om, at han blev 100 år gammel.

Hvordan?

Bookmakerfirmaet fortæller (med en vis beklagelse), at de 100 år virkede nærmest umulige at opnå, derfor de høje odds. Men nu er disse “alderdoms-spillere” ved at koste os en formue!

Grød og skak angiver den vitale 100-årige ingeniør som årsager til et langt liv.  Måske skulle man(d) finde skak-brikkerne frem, inden man(d) bliver (skak) mat?!  ;-)

Powered by WordPress