hulegaard.eu

October 30, 2008

Den farlige tandbørste

Filed under: luftfart, Tandbørste, Gebis, Sterling Airways, Jetstar — hulegaard @ 12:58 am

Luftfarten er presset. Senest med det mangeårige luftfartselskab Sterlings kollaps. Hvad skal det mon ende med? Nej…vel? ;-) - Andre aspekter i luftfartsindustrien kan læses i dagens refleksion.

Et JETSTAR fly på vej fra Darwin til Sydney i Australien var nødsaget til at vende om, efter en passager stak sig selv med et våben lavet ud af en tandbørste.

En medpassager ombord på flyet fortalte, at manden havde blod over det hele, da det lykkedes flypersonalet at overmande ham. “Der var blod over det hele, personalet bandt ham og vendte flyet. De gav os ikke nogen informationer“.

Efter flyet var sikkert på jorden igen, blev gerningsmanden anholdt af det australske politi. Det forlyder, at den anholdte mand ikke bliver anklaget for noget, men at han vil blive underlagt en mentalundersøgelse.

En af de øvrige flypassagerer var utrolig begejstret for flypersonalets hurtige og kompetente reaktion: “De to fyre, som overmandede gerningsmanden, gjorde et fremragende stykke arbejde

Talskvinden fra JETSTAR, Simone Pregillio, understregede efterfølgende, hvor alvorlig situationen havde været: “Det var en seriøs situation, men vores personale er trænet i at håndtere sådan situationer.”

Refleksion

Nu sidder denne blogejer, der flyer nu og da, tilbage med en sand “rædsel” for, at det bliver forbudt at have tandbørste med i flyet.  Måske det næste bliver, at et gebis kan konverteres til knojern ;-) (?)

I forvejen er det næsten en videnskab at pakke sin håndbagage samt valg af “rejseuniform”….. ;-)

Kilde: ntnews.com.au. + rejseliv.dk

Next Page »

Powered by WordPress