hulegaard.eu

September 20, 2009

Underjordiske stimulationer

Filed under: Sex, metro, Fantasi, Stimulationer — hulegaard @ 3:01 pm

 Hun valgte den samme togvogn hver morgen.  Det var kun om morgenen, aldrig om aftenen. Vognen var den fjerde i rækken af togstammen i undergrundstoget.  Hun stod på en station omkring syv minutters gang fra sin bolig. Stationen var nummer fire fra endestationen. Derfor var toget allerede næsten fyldt op, når det nåede hendes station.Det næsten fyldte morgentog levnede kun plads i ståpladsarealet, som der var to af i togvognen. Hun valgte den forreste. Det havde hun snart gjort længe. En enkelt gang havde hun valgt det bagerste ståplads-areal.  Det havde været i starten, men hun fortrød allerede efter få stationer.  Herefter var det altid igen det forreste ståplads-areal i togvognen.

Hendes påklædning var naturligvis forskellig fra dag til dag, ganske som de fleste kvinder foretrækker det. Om sommeren var overdelen oftest en skjortebluse i behagelige kvaliteter. Det samme var nederdelen eller slacks, der tit matchede overdelen enten total eller i kontrastfarver.  Hun boede i en storby med fastlandsklima.  Derfor var det temmelig koldt om vinteren. En kort skindjakke eller en nutriapels kun til taljen var det foretrukne overtøj, når det var nødvendigt.

Hendes vej ned af trappen til perronen var altid rask trods de lidt høje hæle. Hun var stadig kun halvvågen. Alligevel var hun spændt. Nogle minutter senere kom undergrundstoget som planmæssigt rullende ad sporene. Hun stod placeret nærmest præcist på platformen, så hun med få skridt kunne gå direkte ind i den fjerde togvogns første ståplads-afsnit. Hun måtte mase sig lidt ind.  Fik fat med højre hånd i et gelænder, medens venstre holdt beskyttende om hendes skuldertaske. Toget satte i gang.  De stod tæt.  Toget havde kun kørt nogle minutter, så mærkede hun det første gang. Først en let berøring af sin venstre hofte, dernæst den højre hofte.  Efter stoppet ved næste station fortsatte det andre steder i samme områder af kroppen og øverste del af lårene med forskellig styrke og variation. Altid meget varieret, aldrig det samme.  Deri lå den egentlige stimulans.  Deri lå så sandelig også hemmeligheden med den daglige – aldrig svigtende – nydelse. Et besøg i fantasiens forunderlige grænseland. Hvem kunne det være? Der stod oftest de 2-3 samme personer af blandet køn tæt på og bag ved hende i gangarealet. Der var den høje mand med det glatbarberede ansigt og citydresset. Der var den mørklødede mand med moustacen næsten på hendes egen højde og endelig var der kvinden, hvis lette parfume-duft mindede hende om sin halv-søster.


Når hun steg ind i toget om morgenen, var den høje mands ansigtsudtryk altid neutralt og blikket ramte hende kun et øjeblik. Derimod viste den mørklødede mand med et svagt smil og spil i højre øjenkrog tegn på den daglige genkendelse. Kvindens ansigtsudtryk derimod var forskellige. Nogle dage en let ansigtstrækning, der kunne være begyndelsen til et smil. Andre dage var der ingen øjenkontakt. Hun havde ikke lange negle. Mon det var hende? Eller?Det ville næsten være umuligt at vride sig om og prøve at få fat i hånden eller hænderne. Samtidig ville fortryllelsen måske også forsvinde?

 En morgen valgte hun alligevel at vove det. Det var en varm sensommerdag. Mellem to stationer i det skramlende og samtidig vuggende tog i undergrundens dybde vred hun pludselig sin krop rundt næsten 45 grader i et ryg og greb ud efter hænder, der så mange gange i længere tid havde givet hende nogle stimulerende morgenoplevelser.I samme øjeblik hendes hånd greb om den fremmede hånd, blev hun vækket af skarp, nærmest skærende lyd ind i hendes ører.  Hendes krop vred sig nærmest i en spasme. Hendes hjerte hamrede og hun svedte let, medens hun forsøgte at forstå den vågne tilstand. Det var vækkeuret. Det gamle vækkeur, som hun havde ”arvet” fra sine børn, da de blev store og ikke gad have det mere.  Det mindede hende om deres første år. Det var fortsat meget stabilt og fra siden af uret kiggede Mickey Mouse forundret på hende, medens hjertet fortsat hamrede og nogle anderledes følelser forsvandt fra hendes indre.
 

 

 

Next Page »

Powered by WordPress