hulegaard.eu

August 17, 2008

Brysternes bogholderi

Filed under: Jaguar, Anni Fønsby, Erik Damgaard, Bogholderi — hulegaard @ 3:35 pm

Lad det være sagt med det samme: Man behøver ikke være uddannet statsaut. revisor for at forstå dette indlæg. Nogle historier rammer (næsten) hver dag forsiderne på nationens aviser og blade med en kraft, der får tryksværten til sprøjte. Det er en kendis-føljeton med hovedpersonerne Anni Fønsby og Erik Damgaard. 

Foto: Internet/privatfoto

Bogholderi

I meget gamle dage var der et velrenomeret IT-firma, der hed Damgaard Data.  Firmaet var med stort talent kommet frem på IT-baserede økonomiløsninger primært takket været de to brødre Erik og Preben Damgaard.  Selskabet blev senere til en vellykket fusion - Navision.  Det skete sammen med andre innovative IT-folk som Torben Wind og Peter Bang samt Jesper Balser.

I 2002 havde Microsoft monitoreret successen længe nok og Microsoft Business Solutions købte således Navision for 11 milliarder kroner. Handlen gjorde de fem grundlæggere til milliardærer, hvortil yderligere kom et formodet tre-cifret millionbeløb, da Navision forinden var blevet børsnoteret.  Det er i summariske træk baggrunden for, at Erik Damgaard er en særdeles velhavende mand.

Den anden medspiller (eller hvad vi nu skal kalde det :-) ) Anni Fønsby er der delte meninger om. Hendes baggrund og “erhvervspotentiale”  må ihvertfald formodes at hvile på et veludviklet - og måske medfødt - talent for kapitalisering, samt ikke mindst fornøjelserne ved at kunne bruge af denne :-) .

Offentlighedens linselys

Parret har fortalt rigeligt om sig selv bla. takket været docu-soapen “Erik og Annie Goes To Hollywood” (Kanal 4). Hertil kommer et nærmest astronomisk antal sætninger i diverse medias, hvor deres privatliv er blevet centrifugeret i en sjælden tekst- og billedmæssig grad.  I foråret var der “knas i de plastikopererede profiler”, og Annie blev hasteindlagt på Gentofte sygehus med et formodet blødende mavesår.  Men det var ikke det værste!

I al digital fortrolighed må jeg erkende, at jeg fik det dårligt på hendes vegne vistnok en maj-dag, da det kom frem, at Erik Damgaard i deres - formodede - midlertidige partner-spektakler havde frataget hende nøglerne til Jaguar-bilen. Det var hårdt…den dejlige bil!

Gudskelov - for jaguarens skyld - fandt de sammen igen. I en tid opholdt parret sig i Eriks stutteri, medens den 65 mio. kr. dyre villa blev sat i stand (sympatisk ;-) ). Det højtprofilerede bryllup på udvalgt matrikel i USA var blevet udsat og som Erik Damgaard udtalte til den tørstende presse: “Nu skal vi først og fremmest have hverdagen til at fungere igen, og så kan alting ske (….).

Den sidste sætning kom fra en innovativ og fremadskuende milliardær og viste sig helt rigtig.  Et kendt ugeblad har formastet sig til at bringe en fotoreportage af Anni Fønsby i topløs version fra en ferietur til Tyrkiet.  Hun påstår hårdnakket, at det ikke er hendes bryster samt at ugebladet har “manipuleret” med dem (altså på fotos :-) )) ). Hun har bedt sin advokat udtage stævning mod den kendte og kontroversielle chefredaktør. I enhver retsag kan bevisbyrden blive afgørende; noget tyder på, at bevisbyrden vil være ganske tung og ekstraordinær i denne mulige retsag :-) .

Refleksion

Kommunikationsrådgiver, livsstilsekspert m.m. Henrik Byager udtalte til TV i anledning af det nylig overståede besøg af milliardærarvingen, eks-tugthusfangen m.m. Paris Hilton: “Sjælden er nogen kommet så langt og kunnet så lidt - eller ingenting!”   Mine tårekanaler arbejdede på overtid ved tanken om, hvor præcist det nogle gange kan udtrykkes. Det sker så sjældent. Og så tænkte jeg videre….gælder det mon også om Anni Fønsby?

Hvad bulner mest? Brysterne eller kolonnerne i økonomisystemets regneark? Svaret er umuligt, fordi størrelserne skifter hele tiden :-) !

Brysternes bogholderi - debet- eller kreditsaldo - vælg selv kære læser!

Next Page »

Powered by WordPress