hulegaard.eu

July 19, 2008

Kulinarisk blogging

Filed under: Blogging, Restaurant, Frokost, Beologen — hulegaard @ 10:08 am

Fredag d. 18. juli var vejret ikke just sommerligt. Byger afløstes af byger i Hovedstaden. Den oprindelig schedulerede Hansens familiehave blev derfor udskiftet med frokostrestauranten Kronborg i Københavns city. Min gæst var en blogkollega med det borgerlige navn Bent Otto Hansen, ganske velkendt i blogosfæren som Beologen alias Beologisk Institut.

Vi har udholdt hinandens sammenklistrede bogstaver i ganske lang tid. Jeg har tidligere på denne blog rekommanderet hans variable og fortrinlige blogindhold. Denne blogejer registrerer alle sine kommentarer i sit digitale “hjem” ( http://hulegaard.dk ) . Derfor konstateres, at jeg havde nået til nr. 250 kommentar til Beologisk Institut. Det burde markeres I(n) R(eal) L(ife) og det blev det :-) !

ehu og beo

Restaurant Kronborg

Stedet har ligget i Brolæggerstræde i det indre København i ganske mange år. Kendt som frokostrestaurant og julefrokost-terminal. Vil man være lidt forberedt, er hjemmesiden normalt et godt sted.  Ikke denne gang.  Restaurantens hjemmeside www.krborg.dk fortæller kun om julefrokost 2007.  Åbningstiderne er de typiske man-lørdag kl. 11-17. Restaurant Kronborg er en mindre kælderrestaurant med plads til 40-50 gæster i København K.

Denne hverdag midt i sommeren 2008 var restauranten pænt besat med ca. 20 gæster. Vi valgte begge frokosttallerken fra kortet. Den bestod af cremefraichesild, marineret laks, æg m./rejer, frikadelle m./surt, ribbensteg m./rødkål samt brieost. Det blev ledsaget af fadbamser og cola samt et par snapse.

Den efterfølgende kaffe på termokande blev udskiftet een gang, da vores kontinuerlige konversation tilsagde vædske hele tiden :-)

Hvordan var indtrykket af Kronborg?

Sammenfattende kan siges, at portioneringen var i den yderst beskedne ende, maden rimelig okay, hvortil kom en observant og effektiv betjening af den (gravide) tjener, altsammen til et fornuftigt slutbeløb i regnearket; også set i forhold til stedets beliggenhed.  Lokaliteterne forekommer at danne en hyggelig, gammeldags kulisse for såvel mindre som større selskabelighed.

Refleksion

Når jeg gennem mit lange arbejdsliv har haft en ansigtsløs (rigtig god) samarbejdspartner i lang tid, har min intuition altid overtalt mig til at fremtvinge et face-to-face møde. Lidt den samme mekanisme meldte sig så i denne anledning.

Digital Life versus In Real Life? -  Det var to bloggere med en forskellig personlighed og forskellige blogge, der mødtes.

“Beologen” svarer i mit univers fuldstændig i sin intelligens, humor, viden, hensynsløse ærlighed samt spændende og sammensatte personlighed til sin blogs rigt facetterede indhold.

Kulinarisk blogging til adskillige kokkehuer uden fedtpletter :-)!

Next Page »

Powered by WordPress