hulegaard.eu

March 26, 2008

Sexede Irma og flidspræmie

Vi ta´r det sidste først: Flidspræmie for at bevare spændingen :-) .  Reelt set kommenterer jeg med regelmæssige mellemrum på udvalgte weblogs; tit også ad hoc på tilfældige blogindlæg og avisartikler m.m. Dette er sket med en vis regularitet siden januar 2006. Specifikt er det nu blevet til 200 kommentarer på en udvalgt weblog, der kan studeres i afsnittet “Refleksioner”, hvorved vi er fremme ved bogen (flidspræmien).
                                                                                         
Sexede Irma
Blogejeren har som “flidspræmie” sendt bogen “Skæve knald“, der er forfattet af de to ret modne quinder Irma Henriksen og Tove Nielsen.  Sidstnævnte har en mange-årig karriere som kriminalass. i drabsafdelingen såvel i Helsingør, København og Vordingborg. Er sammen med fire andre kvinder medstifter af Joan-søstrene i Danmark.
(Sexede) Irma Henriksen optrådte som en 53-årig moden og buttet side 9-pige i Ekstrabladet i pikant lingeri. Syv år senere hang hun som nøgenmodel på en udstilling i kunstcenteret Arken.  Den modne forfatter med hang til eksperimental sex og kuvøseguf er mor til 5 og bedste til 6. Hun har skrevet adskillige bøger og det er næppe slut med produktionen, thi hun har meget på hjerte. Noget af denne trang manifesterer sig i en foredragsvirksomhed. Hertil kommer en omskiftelig politisk tilværelse med start-deltagelse på venstrefløjen, senere i DF, derefter Konservative og senest en bekendelse til Helle Thorning-Schmidt (soc.dem.).

Skæve knald

Bogen indeholder en halvsnes historier hentet fra egne erfaringer og veninders ditto.  Der fokuseres bl.a. på de tilfælde, hvor det seksuelle gik galt eller kiksede.  Hverdagssituationer, som alle - med undtagelse af læseren :-) - kan genkende fra den virkelige verden.
 

Hvorfor denne refleksion?

Denne blogejer trives med (lidt) system og orden. Derfor er oprettet en kommentar-linkoversigt på min hjemmeside .

Formålet er naturligvis at holde styr på de efterhånden mange tråde af kommentarer, som man(d) strøer ud på diverse sites, blogs m.m. -  Herved kan jeg således dokumentere min “flid” ved at henvise til x antal links (kommentarer). 

Beologisk Institut  er ikke en gennemsnitsblog.  Bloggen er ikke tidspilde. Den er vedkommende, den er privat, den er intelligent. Den er velkomponeret med variable emner.  Hertil - ikke uvæsentligt - opdateres den næsten dagligt året rundt med talrige emner, formidlet enten i fortrinlig prosa og eller fin poesi. 

Altsammen serveres i et levende og variabelt sprog med et tilpas stænk af livserfaring, ydmyghed, samt selvironi og passende portioner af humor. Den har fortjent sine ganske mange læsere og kommentarer nærmest døgnet rundt, hvilket er fuldt forståeligt.  Den kan anbefales enhver, der kan lide weblogs.  Blogejeren har naturligvis også skrevet en anmeldelse af Skæve knald (Sentura)!

Klik på Beologisk Institut som ejes og skrives af Bent Otto Hansen.  

Bent Otto Hansen alias “Beologen” , årg. 1957, journalist, tidl. fodboldkommentator på TV3 og 3+. Medie fortid i radio-/TV-mediet samt den skrevne presse. Exam. fodbolddommer (KBU); publiceret digtsamling (bill.) samt bogen Mord på landsholdet

Powered by WordPress