hulegaard.eu

March 19, 2008

Hvad ville læseren gøre?

Filed under: Penge, Reaktion — hulegaard @ 9:17 am

De fleste voksne (og nogle gange børn) føler sig sikre på deres reaktionsmønstre. Der kommer hændelser og fristelser på vores livs vej. Måske reagerer vi anderledes, end vi først troede?

Millionærkontoen 

En sælger fra New York, der opdagede, at millioner af dollar på mystisk vis var havnet på hans bankkonto, og derefter hævede to millioner af dem, er blevet tiltalt for groft tyveri, oplyser anklagemyndigheden.

Benjamin Lovell, en 48-årig sælger, nægter sig skyldig. Han kunne ikke vide, at en anden mand ved navn Benjamin Lovell havde åbnet en konto i Commerce Bank. At sidstnævnte var en rig ejendomsmægler, der indsatte over fem millioner dollar på kontoen, var blot et kærkomment sammentræf mener førstnævnte.

Sælger Benjamin Lovell, kastede sig da også straks ud i omfattende køb af juveler til sin kæreste. Resten af pengene tabte han ved tvivlsomme investeringer.

Refleksion

Hvad ville læseren mon have gjort? Er der grænser for pengebeløbets størrelse, før man henvender sig med “fejlen”.  Er der en nedre beløbsgrænse, hvis man finder penge på gaden eller får forkert tilbage ved kassedamen eller penge fejlagtigt bliver indsat på ens konto?

Medens der tænkes, vil blogejeren ønske en god påske:-) !

Kilde: Reuters

Powered by WordPress