hulegaard.eu

March 18, 2008

Screwdriver

Filed under: Screwdriver, Slagsmål — hulegaard @ 4:51 pm

Personer med forkærlighed for diverse cocktails, herunder den berømte “screwdriver”, bør hurtigt klikke videre og slukke deres tørst efter mixede blandingsprodukter på andre blogs.  For dem, der fortsat er digitalt til stede, bringes en ekstra-ordinær eftermiddags-refleksion over emnet “slagsmål”.

Odense Banegårds Center

Et skænderi mellem to rengøringsfolk på Odense Banegårds Center udviklede sig tirsdag formiddag (18/03/08, red.) voldsomt, da den ene af de to mænd stak den anden tre gange i hovedet med en skruetrækker.

Efter overfaldet flygtede manden med skruetrækkeren, men politiet fangede ham kort efter på 2. sal i Banegårdscentret.      

Motivet til overfaldet er ikke kendt, men de to mænd var arbejdskolleger og kendte hinanden på forhånd, oplyser Fyns Politi. - Offeret er uden for livsfare.

Refleksion

I gamle dage (for ikke så længe siden) kunne to quindelige rengøringsassistenter komme op og toppes, ofte på ord, sjældent fysisk. Hvis det skete, var det sædvanligvis håndgemæng, basken med skrubber og beskidt vand samt hiven fat i hårtotterne.  Mandlige rengøringsassistenter - fortrinsvis af dansk herkomst - vil formentlig skubbe spanden eller tilsvarende tilside og tage en nævefight.

Nye kulturer indfører en cocktail af nye vaner, også på dette område.  Virkningen af den mixede drink screwdriver forekommer fredelig ved siden af denne nyere form for ”at gøre rent bord”.

Kilde: ritzau

Powered by WordPress