hulegaard.eu

March 3, 2008

En anderledes messe

Filed under: Nudisme, Spaarnwourde, Messe — hulegaard @ 12:27 pm

Messe er både for de religiøse og de merkantile, med vidt forskellig indhold. Sidstnævnte holdes gerne i store haller, hvor indeklimaet sørger for, at den tilstødende restaurant med de let forhøjede priser :-)  hjælper de arme messedeltagere, såvel bag som foran standene.

Spaarnwourde, NL 

De europæiske nudister kan nu se frem til at få inspiration på nudist-messer. Fremover til tøjet falde to gange årligt i den lille hollandske by Spaarnwoude i det nordvestlige Holland. Det er en idyllisk lille nederlandsk by cirka 5 km. nordøst for Harlem. 

Første gang den letpåklædte messe løber af stablen, er fra 1. til 5. april 2008. Det er meningen, at gæster skal aflevere tøj og værdier i skabe, inden de går ind til de omkring 80 stande med workshops og oplysninger om nudistlejre og rejse. - Indtil videre er der solgt 150 billetter, fortæller telegrambureauet Reuter.

Refleksion

Personer med kendskab til Nederlandene vil vide, at der er et smukt naturområde lige nord for byen.  Måske kan det anvendes som forlængelse af messe-dagene.

For interesserede kan henvises til et nudist-rejsekoncept omtalt på bloggen d. 20.februar 2008. 

Som yderligere forbrugerinformation kan fortælles, at “nudisme” kommer af nudus, der betyder nøgen på latin. - Cap d’Agde ved den franske middelhavskyst er verdens største naturistby, hvor over 40.000 mennesker går til stranden, i supermarkedet og i banken uden tøj, men ….ikke til “messe”.


 
 

Powered by WordPress